Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bez hamburgerů by byl svět ochuzen o jeden z oblíbených pokrmů. Připravte si tuto delikatesu doma, ať už dáváte přednost hovězímu masu nebo třeba grilovanému hermelínu v objetí bulky plné zeleniny.

Rádi byste si pochutnali na mletém masu, ale jste unavení z opakované přípravy sekané a holandských řízků? Zkuste domácí hamburgery, kterým ty kupované nesahají ani po kotníky. Domácí bulky s čerstvým masem stojí za to.

Jak na domácí hamburgery

Zvolit můžete předpřipravené masové placky, hotové bulky a stejně tak dresink. Pokud toužíte po pořádném zážitku, vymazlete si burgery domácími ingrediencemi.

Rozříznuté bulky nasucho opečené řezem dolů potřete dresinkem, na něj položte salát, maso se sýrem a slaninu. Na tento základ navrstvěte zeleninu - plátky rajčete, kolečka cibule, opět salát a nakonec další várku dresinku. Hamburger dokončete přiložením horní poloviny bulky, případně ho zajistěte dlouhým párátkem. Postupem přípravy i kompletace klasických hamburgerů vás provede videorecept:

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky