Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lahodná pomazánka je připravená během pár minut ze základních surovin, které máme stále v lednici. Nejčastěji ji využíváme jako základ na chlebíčky, ale báječně chutná namazaná na jakémkoli pečivu. Poradíme, jak připravit rychlou pomazánku.

V každé rodině najdete skvělý recept na rychlou pomazánku, která se hodí k pohoštění pro rodinu i nečekanou návštěvu. Namazat ji můžete na jakékoliv pečivo a stane se pak bleskovou snídaní, chutnou svačinkou nebo i večeří.

Jak připravit pomazánku na chlebíčky

Na tuto rychlou pomazánku si připravte

  1. Nejprve uvařte vejce natvrdo, po dovaření je prudce zchlaďte ve studené vodě a oloupejte.
  2. Nyní nakrájejte salám, vejce a cibuli na menší kostičky.
  3. Do mísy vložte tavený sýr, majonézu, hořčici a společně je nejlépe šlehačem s metlami vyšlehejte.
  4. Do vyšlehané směsi vsypte nakrájené suroviny a důkladně promíchejte, aby se vše dokonale spojilo.
  5. Pomazánku podávejte na čerstvém pečivu, nezapomeňte ji ozdobit petrželkou či pažitkou. Ke zdobení můžete použít i další suroviny, záleží na vašich možnostech a fantazii.

Dobrou pomazánku na chlebíčky velmi snadno připravíte i s pomocí videoreceptu. Ovšem nejlépe chutná s čerstvě upečenou vekou. Víte, jak domácí veku upéct

 

Komentáře

Další tipy a triky