Jak připravit pomazánku na chlebíčky? Tato rychlá pomazánka zachutná celé rodině
Lahodná pomazánka je připravená během pár minut ze základních surovin, které máme stále v lednici. Nejčastěji ji využíváme jako základ na chlebíčky, ale báječně chutná namazaná na jakémkoli pečivu. Poradíme, jak připravit rychlou pomazánku.
V každé rodině najdete skvělý recept na rychlou pomazánku, která se hodí k pohoštění pro rodinu i nečekanou návštěvu. Namazat ji můžete na jakékoliv pečivo a stane se pak bleskovou snídaní, chutnou svačinkou nebo i večeří.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit pomazánku na chlebíčky
Na tuto rychlou pomazánku si připravte
- Nejprve uvařte vejce natvrdo, po dovaření je prudce zchlaďte ve studené vodě a oloupejte.
- Nyní nakrájejte salám, vejce a cibuli na menší kostičky.
- Do mísy vložte tavený sýr, majonézu, hořčici a společně je nejlépe šlehačem s metlami vyšlehejte.
- Do vyšlehané směsi vsypte nakrájené suroviny a důkladně promíchejte, aby se vše dokonale spojilo.
- Pomazánku podávejte na čerstvém pečivu, nezapomeňte ji ozdobit petrželkou či pažitkou. Ke zdobení můžete použít i další suroviny, záleží na vašich možnostech a fantazii.
Dobrou pomazánku na chlebíčky velmi snadno připravíte i s pomocí videoreceptu. Ovšem nejlépe chutná s čerstvě upečenou vekou. Víte, jak domácí veku upéct?
Komentáře