Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zamilovali jste se do šťavnatých burgerů a těšíte se, až rozpálíte domácí gril? Přinášíme vám tipy na to, jak vytvořit perfektní kousek masa, který udělá z housky a zeleniny mistrovské dílo. Který postup vyzkoušíte?

Grilovaná placka mletého masa je základem každého perfektního burgeru. Jestli hledáte ideální recept, doporučujeme projít náš receptář. Pokud máte již vše připraveno, pojďme se společně podívat, jak vytvořit dokonalou placku:

  1. Prsty namočíme do vody a nabereme trochu připraveného masa.
  2. Můžete si pořídit lisovací formu na maso do burgerů, kterou vyložíte mrazicími sáčky a kuličku masa stisknete.
  3. Nebo můžete kuličku masa vložit mezi mrazicí sáčky, tvarovat dlaní a zapravovat po stranách.
  4. Další možnost je kuličku masa vloženou mezi sáčky stlačit miskou a lehce zapravit.

Mohlo by vás zajímat

Mleté maso jako oblíbená surovina

Maso v mleté podobě můžeme zakoupit v mnoha obchodech, na výběr jsou různé druhy masa, samozřejmě i v bio kvalitě. Obecně je kvalita kupovaného mletého masa na vysoké úrovni, díky kontrole obsahu tuku a kolagenu. Mleté maso využíváme při chystání předkrmů, polévek i hlavních chodů. Dodají chutnou šťávu omáčce k těstovinám, jednoduše se zpracují na karbanátek nebo sekanou a neobejde se bez něj čevapčiči, kuličky k rajské nebo třeba holandský řízek.

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli