Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavý zelný salát Coleslaw je světově proslulý, nejčastěji podávaný ke grilovanému masu či k burgerům. Na přípravu je velmi snadný, z několika málo surovin lze vykouzlit chuťově báječný a sytý salát.

Coleslaw je jedním z nejvíce žádaných salátů - skládá se z nastrouhaného zelí v kombinaci se zálivkou z majonézy smíchanou s vinným octem či zakysanou smetanou. Další přísadou může být nastrouhaná mrkev, celer či jablko.

Jak připravit Coleslaw

Zelný salát Coleslaw se sladkokyselou zálivkou je velmi osvěžující a navíc bleskurychle připravený. 

Budete potřebovat tyto suroviny

  1. Nejprve nastrouhejte bílé i červené zelí a také mrkev.
  2. Dále přidejte jemně nakrájenou cibuli.
  3. Dresink připravte smícháním všech přísad a důkladně ho promíchejte se zeleninou.
  4. Salát uložte do lednice vychladit a podávejte například ke grilovanému masu.

Zelný salát Coleslaw si jednoduše oblíbíte tím, jak bleskově rychle je připravený a jak báječně chutná. Úvodní videorecept vám poradí, jak salát připravit během krátké chvíle. Coleslaw je velmi sytý a dokáže zastoupit i jakoukoli přílohu k masu.

Dobrou chuť.

Komentáře

Další tipy a triky