Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zmrzlina je jedním z nejoblíbenějších dezertů, který potěší chuťové buňky v horkých letních dnech. Připravit domácí zmrzlinu není nijak složité a za odměnu získáte lahodné osvěžení přesně podle vašich představ. Která příchuť je vaše oblíbená?

Zmrzlina je v letním období nezbytným a populárním dezertem pro většinu lidí. Ať už preferujete klasickou kopečkovou, točenou nebo něco na styl sorbetu, zmrzlina je vítanou pochoutkou pro všechny věkové kategorie. A jak na tu domácí bez zmrzlinovače?

  1. Vybereme si oblíbený recept na naši zmrzlinu.
  2. Směs nalijeme do uzavíratelné nádoby a vložíme do mrazáku.
  3. Během mrazení směs několikrát promícháme (nejlépe každou hodinu), zamezí se tím tvorbě ledových krystalků.

Nespočet variant zmrzliny

Při přípravě zmrzliny se můžete nechat unést kreativitou a vytvořit si své vlastní unikátní příchutě. Můžete přidat kousky ovoce, ořechy, sušené plody, čokoládu, drcené sušenky, karamel, mák, kokos, čaj, dušená jablka se skořicí nebo bylinky. Existuje také možnost přípravy veganské zmrzliny, která neobsahuje mléčné výrobky i zmrzliny s příchutí fazolí či špenátu. Potěšit můžete i ty úplně nejmenší strávníky zmrzlinou z ovoce a jogurtu, která ochladí a uleví rostoucím zoubkům. Tak kterou s námi vyzkoušíte?

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky