Jak rozpéct zmrzlé pečivo? Rozpečené pečivo z trouby podle chuti vůbec nepoznáte
Přebytky čerstvého pečiva, které nestíháme upotřebit, je ideální uschovat do mrazáku. Ve chvíli, kdy nám dochází pečivo a nemáme chuť vyrazit na nákup, můžeme jednoduše sáhnout do mrazáku a pečivo rozpéct.
Je příjemné dát si k snídani báječný křupavý rohlík nebo plátek chleba. Avšak nemáme-li chuť nebo čas zajít do pekárny pro čerstvé pečivo, skvělou variantou je vytáhnout něco dobrého z mrazáku. Během několika minut je chutné pečivo k snídani na stole.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak rozpéct zmrzlé pečivo
Je to jednoduché a snadné:
- K rozpečení pečiva využíváme horkovzdušnou troubu, která zajistí tu správnou křupavost.
- Troubu si předehřejeme na 200 °C, pečivo rozložíme na plech vyložený pečicím papírem a dáme do trouby péct na 8–15 minut podle velikosti pečiva.
- Pečivo vytahujeme z trouby tehdy, jakmile má zlatavou barvu a je krásně křupavé.
- Na závěr necháme pečivo na plechu vychladnout.
Pojďte si upéct dokonale křupavé rohlíky posypané mákem, které s tímto videoreceptem zvládnete krok za krokem. Napište nám, jak se vám povedly.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Elon Musk: Nejbohatší muž planety se cpe každý den koblihami, musí mít sushi a „litry“ kávy z vlastní pražírny
Komentáře