Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kdo by nemiloval tu neodolatelnou vůni čerstvě upečeného pečiva, které křupe při každém soustu. Může se ale stát, že nám pečivo zbývá i na další dny, kdy nemilosrdně mění svou strukturu a ztrácí chutnou křupavost.

Upéct rohlíky obzvláště vypečené není nic složitého, každý den si tak můžete pochutnat na čerstvém pečivu. Avšak zůstane-li pečivo i na další dny, není nutné ho vyhazovat, poradíme vám, jak mu navrátit kyprost a chutnou křupavost.

Jak rozpéct rohlíky v troubě

Když už se stane, že rohlíky nestihnete upotřebit a ztvrdnou, nemusíte je ihned vyhazovat. Snadno je zpracujete na chutnou a teplou večeři:

Podobným způsobem jako rohlíky lze zapékat jakékoliv starší pečivo. Tento videorecept je další inspirací, jak spotřebovat všechno pečivo na křupavou večeři. Máte další tip jak využít starší rohlíky? Napište nám do komentáře.

Komentáře

Další tipy a triky