Houbová omáčka výborně chutná ke knedlíkům, bramborám i rýži. Uvařte ji podle některého z nejlepších receptů
Houby svou chutí velmi dobře doplňují celou řadu pokrmů, ať už polévek, omáček nebo zapékaných jídel. Můžeme je smažit a přidávat do karbanátků nebo pomazánek. Ze sušených hub lze připravit houbový prášek, který je oblíbeným kořením.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Nejlepší houbové omáčky
Houby jsou hůře stravitelné a může nám po nich být těžko, proto je nejíme naráz ve větším množství. Raději je ani nejíme před spaním, výhodnější je připravit houby k obědu. Jednu z nejoblíbenějších možností úpravy hub představují omáčky - jsou jednoduché, rychlé a hlavně moc dobré.
Jak uvařit houbovou omáčku
Zahuštění houbové omáčky
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit a podusit houby na nejlepší houbovou smaženici? Začátečníkům poradíme jednoduchý a osvědčený postup
Jak uvařit hrnkové knedlíky. Nejrychlejší knedlíky, které hravě zvládne i začátečník
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Komentáře