Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak si upéct domácí rohlíky. Vyzkoušejte recept na klasické české pečivo podle názorného videa
Zdroj: Top recepty

Domácí rohlíky, pěkně čerstvé a křupavé, to je dobrota. Připravují se z dobře vykynutého těsta. Důležité je jejich pěkné vytvarování, protože jíme i očima. Upečeme je krásně dozlatova a můžeme si pochutnávat.

Receptů na domácí rohlíky je v našem receptáři více. Každý si určitě najde ten "svůj". Pěkně vytvarované rohlíky můžeme před pečením posypat mákem, kmínem nebo třeba sezamovými semínky. Co třeba vyzkoušet úžasné rohlíky "jako dech", domácí rohlíky jako z pekárny nebo klasické křupavé domácí rohlíky podle následujících receptů.

Jak upéct klasické české rohlíky

Podle následujícího receptu připravíme rohlíky, které jsou vláčné, nadýchané a jemné. Prostě "česká klasika". 

Než se pustíme do pečení, můžeme si celý postup zopakovat podle názorného videa. Potom pro nás pečení bude ještě snadnější.

Zajímají vás další recepty na domácí pečivo, ať už housky nebo rohlíky? Podívejte se do našeho bohatého receptáře, určitě budete mít z čeho vybírat.

 

 

Komentáře

Další tipy a triky