Jak smažit jarní cibulku. Odpovídáme začátečníkům
Jarní cibulce se někdy přezdívá lahůdková a plným právem. Je chutná čerstvá i tepelně upravená. Přestože ji nejčastěji používáme čerstvou na posypání jarních pokrmů nebo doplnění salátů či pomazánek, můžeme ji také krátce osmažit a používat podle potřeby, obdobně jako obyčejnou cibuli.
Jarní cibulku si nejlépe vychutnáme čerstvou, jemně nakrájenou. Můžeme ji ale využít i v teplé kuchyni. Třeba osmahnutou do šťouchaných brambor. Nebo na ochucení bramborové kaše, smažených vajec, pokrmů z hub nebo masa.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak smažit jarní cibulku
Je to velmi jednoduché
- Jarní cibulku nakrájenou na kolečka osmahneme na másle nebo oleji, aby jen zesklovatěla a neztratila barvu.
- Můžeme smažit zelenou i bílou část cibulky.
- Pak ji upotřebíme do pokrmů.
Jak máte nejraději jarní cibulku vy? Můžete nám napsat pod článek do komentáře.
Komentáře