Den čokolády
Základem čokolády jsou kakaové boby, které patří k přirozeným zdrojům antioxidantů a k superpotravinám. Indiáni je nazývali pokrmem bohů. Konzumace… Více o významném dni
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Máte rádi čokoládu? Chcete zakončit váš sladký dezert či moučník báječnou čokoládovou polevou? Čokoláda dokáže vaši sladkou pochoutku dovést k dokonalosti. Poradíme vám, jak snadno ji rozpustíte ve vodní lázni.
Každý z nás občas rád zahřeší, nebo si zpříjemní svou chvilku u kávy tabulkou voňavé čokolády. Tato sladká pochutina se vyrábí pražením kakaových bobů, které se následně rozemelou a vytvoří základ pro výrobu oblíbené laskominy. Kvalitní čokoláda, která obsahuje 70 % kakaových bobů, dokáže nejen zlepšit náladu, ale také prospívá naší paměti, a to díky obsahu flavonoidů. Nejeden dezert nebo moučník se neobejde bez sladké a krásně lesklé polevy z čokolády.
Kalendář Celý kalendář
Základem čokolády jsou kakaové boby, které patří k přirozeným zdrojům antioxidantů a k superpotravinám. Indiáni je nazývali pokrmem bohů. Konzumace… Více o významném dni
Je to velmi snadné, stačí pouze dodržet pár základních rad, podle kterých to zvládne hravě i začátečník.
Čokoládu máte krásně rozpuštěnou a co teď s ní? Vychutnáte si ji s oblíbenými marshmallows, použijete ji jako skvělou polevu na dezert nebo si do ní namočíte oblíbené ovoce?
Do komentáře pod článek nám dejte vědět, jak jste si rozpuštěnou čokoládu vychutnali.
Komentáře