Jak uchovat ředkvičky dlouho čerstvé? Poradíme vám trik, jak jim navrátit svěžest
Ředkvičky jsou typickou jarní zeleninou, přesto je v obchodech najdeme běžně téměř po celý rok. Ředkvičky jsou velmi oblíbené především pro jejich lehce pikantní chuť a zářivou barvu, proto se hodí ke zdobení pokrmů.
Ředkvičky mají v oblibě především ti, co mají rádi lehce štiplavou zeleninu. Výbornou chuť a křupavost si vychutnáme v momentě, kdy se do ředkvičky zakousneme. Z přebytků ředkviček můžeme připravit celou řadu báječných pokrmů.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak uchovat ředkvičky
- Ředkvičky nejprve odkrojíme od zelené natě.
- Všechny je vložíme do zavařovací sklenice a zalijeme studenou vodou. Sklenici uzavřeme a na noc uložíme do lednice.
- Druhý den jsou ředkvičky opět pevné a získají svěží vzhled. Vyzkoušejte.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Špenátové lívance s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí prso s květákovo-mrkvovou kaší
Přidáno před 16 hodinami
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Přidáno před 17 hodinami
Proužkovaná střecha
Přidáno před 19 hodinami
Hořčicové řízky z krkovice a můj bramborový salát
Přidáno před 20 hodinami
Koláč ze špaldové mouky s kompotovaným ovocem a mandlemi
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Přečtěte si Zobrazit více
Ředkvičky jsou malé krásky s velkým účinkem. Která jejich část je nejzdravější?
Chalupářské fazolky podle Mirka Donutila: Pikantní dobrota s vepřovým masem je do pár minut na stole a přípravu zvládne každý
Co s přebytkem ředkviček? Připravte z nich pomazánku, polévku či nakládané pickles
Komentáře