Jak udělat krém na Míša řezy? Naučte se lahodnou dobrotu z vyšlehaného másla a tvarohu
Míša řezy jsou jedním z nejznámějších dezertů, milovaly je už naše babičky. Tyto řezy jsou mimo jiné velmi lákavé i na pohled, čokoládový korpus společně s tvarohovým bílým krémem, politý čokoládou, vytvoří krásný kontrast.
Připravit Míša řezy není žádná věda, jako základ upečeme kakaový piškotový korpus na větší plech a po vychladnutí ho potřeme tvarohovým krémem. Poradíme, jak připravit báječný krém, ke kterému potřebujeme pouze několik surovin.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak udělat krém na Míša řezy
Na báječný krém budeme potřebovat tyto suroviny: 250 g másla, 500 g tvarohu a 150 g moučkového cukru.
- Včas si před šleháním připravíme máslo i tvaroh na kuchyňskou linku, aby dosáhly pokojové teploty. Máslo můžeme nakrájet na kostky, urychlíme tím změknutí.
- Nyní si v míse vyšleháme máslo s cukrem a poté postupně zašleháváme tvaroh, dokud nevznikne krásně hladký krém.
- Krém natřeme rovnoměrně na vychlazený korpus a polijeme čokoládovou polevou.
Pojďte si připravit báječný dezert k odpolední kávě - jak upéct piškotový korpus na Míša řezy poradí názorný videorecept. Napište nám, jak se vám řezy povedly.
Komentáře