Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše rizoto je často jen rýže s něčím, tedy zvlášť uvařená rýže dodatečně smíchaná s tepelně upravenými houbami, masem, zeleninou a podobně. V krémovém rizotu (risottu) se velmi dbá na správně připravený základ a rýže se dusí zároveň s hlavní surovinou, od které si vezme chuť. Proto je tak jiné.

Surovinám jsme věnovali obsáhlý článek, kde jsme vysvětlili jejich důležitost v pokrmu. Pokud máte suroviny připravené, nastudujte trošku teorie, jak postupovat, a můžete se do vaření krémového rizota pustit.

Jak udělat krémové rizoto

I postup na krémové rizoto má svá důležitá pravidla, aby se vše podařilo. 

Začátečníkům by mohlo ještě napovědět video na základní krémové rizoto, aby si byli zcela jisti postupem:

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky