Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dnes pro vás máme báječný a osvěžující ovocný krém, který snadno zvládnete. Může být pokaždé jiný podle druhu použitého ovoce. S tímto návodem se do něj mohou pustit i začátečníci. Vyzkoušejte.

Ovocný krém připravíte z pudinkového rosolu, který jsme vám přiblížili minule. Jeho výhodou je variabilita podle druhu použitého ovoce. Některé krémy připravíte ze šťávy z kompotu, jindy využijete šťávu z čerstvých nebo mražených plodů. Pokaždé to bude dobrota.

Jak na ovocný krém

Je to snadné a zvládne to každý. Potřebujete 0,5 l ovocné šťávy, 1 pudinkový prášek (ovocný nebo vanilkový), práškový cukr podle chuti a 150–250 g másla v pokojové teplotě.

Tip: Máslo můžete částečně nebo úplně nahradit tvarohem, sýrem mascarpone, žervé, šlehačkou apod.

Začátečníkům možná pomůže videorecept na dortový korpus, který mohou naplnit třeba právě ovocným krémem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky