Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory nejčastěji konzumujeme jako přílohu k masu, a to buď vařené, pečené, šťouchané nebo v podobě salátu, kaše či hranolků. Připravit si je však můžete i jako hlavní chod, a to zapečené s náplní podle vlastní chuti.

Příprava plněných zapečených brambor je jednoduchá a zvládne ji i opravdový začátečník. Nejlepší na tomto receptu je to, že si náplň brambor může každý upravit podle své chuti.

Jak udělat plněné zapečené brambory

Na plněné brambory se nejvíce hodí větší brambory, do kterých se vejde více náplně. Můžete použít normální brambory, nebo trochu experimentovat a sáhnout po batátech, neboli sladkých bramborách.

K zapečeným bramborám se výtečně hodí lehký salát z pekingského zelí s bylinkovou zálivkou.

Přejeme vám dobrou chuť.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky