Jak připravit sázená vejce v toustovači? Tento trik je populární pro svou jednoduchost
Sázená vejce s dokonale tekutým žloutkem jsou vždy skvělou volbou k snídani. Ovšem ne vždy se nám povede úprava žloutku tak, jak bychom si představovali. Můžete vyzkoušet vejce v toustovači, jiné už nebudete chtít.
Sázené vejce je na tepelnou úpravu velmi jednoduché, správně připravené volské oko má tuhý bílek a naopak tekutý žloutek. V kombinaci s jinými potravinami, jako je např. zeleninový salát nebo toast se slaninou, představuje plnohodnotný a chutný pokrm.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit vejce v toustovači
Podle tohoto návodu dokážete připravit dokonalé vejce v toustovači, a to během krátké chvíle:
- Nejprve si připravíme toustovač, který lehce potřeme olejem a necháme zahřát.
- Do toustovače vyklepneme vajíčka a podle chuti osolíme či opepříme.
- Přístroj uzavřeme a po pár minutách zkontrolujeme, zda je již žloutek obalený bílkem. Pokud ano, je čas vejce vytáhnout a naservírovat.
Vyzkoušeli jste už vejce v toustovači? Budeme rádi, když nám napíšete, jak se vám povedlo.
Přejeme dobrou chuť.
Komentáře