Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak upéct slané tyčinky pro návštěvu. Oblíbené pohoštění připravujeme z různých druhů těst
Zdroj: Top recepty

Drobné slané pečivo je výborným pohoštěním, které se sice dá koupit, ale snadno si ho připravíme sami. Náš receptář nabízí mnoho variant chutných receptů, můžeme zvolit kynuté, listové nebo křehké těsto.

Slané pečivo (tyčinky, preclíky a další tvary) se hodí jako součást pohoštění pro návštěvu, podávat ho můžeme k vínu, pivu nebo čaji. Malé ochucené tyčinky si můžeme vzít i jako malou svačinu na výlet, další uplatnění určitě vymyslíme.

Snídaně za pár minut, rychlé občerstvení pro nečekanou návštěvu i perfektní příloha. Řeč je o drobném slaném pečivu jako jsou šátečky, šneky, tyčinky, pagáče či pirohy. Nejčastěji se připravují z… Podívejte se na všechny drobné slané pečivo.

Jak upéct drobné slané pečivo

I když použijeme různé suroviny, výsledek bude pokaždé výborný.

Podle následujícího videa upečeme výborné sýrové tyčinky z listového těsta.

 

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli