Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zbyl vám doma starší bochník chleba a je vám líto mu dát sbohem? Máme pro vás tip, jak připravit rychlou a snadnou pochoutku, chlebového ježka. Tímto způsobem zapečený bochník je velmi jednoduchým pokrmem, ale jistě vás nadchne.

Kdo by nemiloval čerstvý křupavý bochník chleba, právě upečený nebo koupený v pekárně? Bohužel takhle voňavý a křupavý vydrží jen chvíli a co pak s ním, když ho nestihneme spotřebovat. Máme pro vás skvělý tip, jak z něj vyrobit luxusní pochoutku.

Jak připravit chlebového ježka

Postup je snadný: 

  1. Do bochníku chleba opatrně nařežeme mřížku tak, abychom chléb neprokrojili až do konců.
  2. Mezi jednotlivé vzniklé kostičky dáme bazalkové pesto, nivu a mozzarelu.
  3. Takto připravený bochník dáme zapéct do trouby.

Podívejte se na kompletní znění receptu zde.

Vyzkoušejte některý z našich tipů a dejte nám vědět, jak se vám dílo povedlo

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli