Upečte si výborného chlebového ježka podle videonávodu
Zbyl vám doma starší bochník chleba a je vám líto mu dát sbohem? Máme pro vás tip, jak připravit rychlou a snadnou pochoutku, chlebového ježka. Tímto způsobem zapečený bochník je velmi jednoduchým pokrmem, ale jistě vás nadchne.
Kdo by nemiloval čerstvý křupavý bochník chleba, právě upečený nebo koupený v pekárně? Bohužel takhle voňavý a křupavý vydrží jen chvíli a co pak s ním, když ho nestihneme spotřebovat. Máme pro vás skvělý tip, jak z něj vyrobit luxusní pochoutku.
Jak připravit chlebového ježka
Postup je snadný:
- Do bochníku chleba opatrně nařežeme mřížku tak, abychom chléb neprokrojili až do konců.
- Mezi jednotlivé vzniklé kostičky dáme bazalkové pesto, nivu a mozzarelu.
- Takto připravený bochník dáme zapéct do trouby.
Podívejte se na kompletní znění receptu zde.
Vyzkoušejte některý z našich tipů a dejte nám vědět, jak se vám dílo povedlo.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Chléb a pivo byly základními potravinami starověkého Egypta. Do hrobek zemřelým se dávalo tisíc bochníků a pivo popíjely i děti
Co s nadbytkem vařených vajec po Velikonocích? Můžete je naložit jako utopence nebo použít ve studené i teplé kuchyni
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Komentáře