Upečte si výborného chlebového ježka podle videonávodu
Zbyl vám doma starší bochník chleba a je vám líto mu dát sbohem? Máme pro vás tip, jak připravit rychlou a snadnou pochoutku, chlebového ježka. Tímto způsobem zapečený bochník je velmi jednoduchým pokrmem, ale jistě vás nadchne.
Kdo by nemiloval čerstvý křupavý bochník chleba, právě upečený nebo koupený v pekárně? Bohužel takhle voňavý a křupavý vydrží jen chvíli a co pak s ním, když ho nestihneme spotřebovat. Máme pro vás skvělý tip, jak z něj vyrobit luxusní pochoutku.
Jak připravit chlebového ježka
Postup je snadný:
- Do bochníku chleba opatrně nařežeme mřížku tak, abychom chléb neprokrojili až do konců.
- Mezi jednotlivé vzniklé kostičky dáme bazalkové pesto, nivu a mozzarelu.
- Takto připravený bochník dáme zapéct do trouby.
Vyzkoušejte některý z našich tipů a dejte nám vědět, jak se vám dílo povedlo.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Komentáře