Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Párek v rohlíku je oblíbenou a chutnou svačinkou na rodinném výletě. Tradičně párek plníme buď kečupem nebo hořčicí, avšak můžeme se inspirovat americkým hot dogem a vylepšit jej sýrem, cibulkou nebo kyselou okurkou.

Párek v rohlíku s kečupem nebo hořčicí je oblíbenou svačinou i rychlou a levnou večeří. I toto obyčejné jídlo můžeme vylepšit domácí žemlí, různými dresinky, čerstvou zeleninou nebo tzv. pickles. Párky v rohlíku báječně chutnají i s nastrouhaným sýrem.

Jak vylepšit párek v rohlíku

I takto obyčejné jídlo můžeme pozvednout na vyšší úroveň, aby chutnalo dokonale. Poradíme, čím tento pokrm vylepšit:

  • Lahodnou kombinaci vytvoří s párkem kyselá okurka s cibulkou, kterou nakrájíme na malé kostičky. Na závěr pokrm polijeme hořčicí.
  • Sladkou kombinací je párek posypaný karamelizovanou cibulkou s jemně nastrouhaným sýrem čedar.
  • Spojení párku s karamelizovanou cibulkou, vypraženým kouskem slaniny a s kečupem vás naprosto okouzlí.
  • Výrazná a šťavnatá varianta je jednoznačně párek s kysaným zelím, to vše nezapomeňte polít hořčicí.
Netradiční párek v rohlíku můžete vyzkoušet podle videoreceptu, párek jednoduše obalíme toustovým chlebem a v trojobalu, poté usmažíme dozlatova. Čím vylepšujete u vás doma párky v rohlíku? Napište nám do komentáře další nápady.

Další tipy a triky