Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sběr hříbků v lese je velmi oblíbená činnost mnoha z nás. Sezóna hub je především od srpna do září, pokud je příznivé počasí pro jejich růst. Hříbky obvykle nakrájíme a usušíme nebo zamrazíme. Poradíme, jak využít hříbky v kuchyni.

Hříbky jsou velmi oblíbenou a v mnoha rodinách nepostradatelnou surovinou. Jídla, do kterých je přidáme, získají naprosto jedinečnou chuť a vůni. Hříbky je nejlepší spotřebovat ještě čerstvé, avšak pokud jich máme mnoho, můžeme je nasušit nebo zamrazit.

Jak využít houby v kuchyni

Z čerstvě nasbíraných hříbků se dá připravit velké množství báječných pokrmů, poradíme ty nejoblíbenější:

Pojďte si uvařit báječnou houbovou omáčku podle tohoto videoreceptu. Provede vás postupem krok za krokem. A jaké jsou vaše nejoblíbenější pokrmy s houbami?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky