Jak využít lák z kvašených okurek? Výborně ochutí fazolovou omáčku nebo koprovou polévku
Dojedli jste sklenici kvašených okurek a zůstal vám už jenom lák? Stejně jako kvašené okurky obsahuje užitečná probiotika a bylo by ho škoda ho jen vylít. Dá se jednoduše využít a nic nemusí přijít nazmar. Dokonce ho můžeme uložit na později.
Využití láku z kvašených okurek
Jak uchovat lák z kvašáků
Na závěr pro vás máme recept na výrobu domácích kvašených okurek. Tato jednoduchá dobrota patří k tomu nejlepšímu, co si můžeme připravit z přebytků okurek.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 7 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 10 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 12 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 15 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nejlepší čočku na kyselo? Tradiční novoroční jídlo uvařte podle skvělého receptu s názorným videem
Jak připravit nálev na okurky? Se správně dochuceným lákem budou vaše nakládačky nepřekonatelné
Kvašáky jsou oblíbenou lahůdkou. Podle těchto receptů vám vydrží až do další sezony
Komentáře