Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Není nad čerstvě upečený a voňavý chleba, který si s chutí ukrojíme k snídani či k svačině. Avšak po pár dnech okoralé pečivo už není to pravé k jídlu, proto vám poradíme několik tipů, jak starší chleba zpracovat do posledního kousku.

Každý známe tu lákavou chuť i vůni čerstvého pečiva a proto mu dáváme vždy přednost před tím starším. Avšak měli bychom předcházet zbytečnému plýtvání a starší pečivo spotřebovat na další chutné pokrmy. Poradíme, jak na to.

Jak využít suchý chleba

Starý chléb nemusíme hned vyhazovat do koše, zachránit lze opečením v toustovači, a to pěkně dokřupava, také se z něj dá připravit spousta báječných pokrmů a dobrot

Naprosto originální, a to chuťově i vzhledově, je tento chlebový ježek, který zvládnete připravit pomocí rychlého videoreceptu.

Máte tip jak originálně zpracovat suché pečivo? Podělte se o novou inspiraci v komentářích.

Přejeme dobrou chuť.

 

Komentáře

Další tipy a triky