Jak zavařit noky do polévky. Jednoduchou zavářku uměly perfektně naše babičky
Polévkové noky se připravují z různých těst a používají k zahuštění a vylepšení vývarů a jednoduchých zeleninových polévek. Obvyklé suroviny na jejich přípravu jsou mouka a vejce - zpracujeme je na hladké těstíčko a zavaříme do vody.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak zavařit noky do polévky
Lžičkou tvoříme noky (odebíráme jednoduše malé kousky) a opatrně je vkládáme do vroucí polévky. Během vaření polévku nemícháme, nebo jen velmi opatrně, abychom nepoškodili tvar noků. Hotové jsou přibližně za 5 minut, ale řídíme se konkrétním receptem - noky se připravují z různých surovin a v některých případech může být potřeba delší vaření.
Jaké připravit noky do polévky
- noky krupicové,
- noky jáhlové,
- noky tvarohové,
- noky houbové,
- noky sýrové,
- noky pohankové
- nebo jednoduché noky z vajíčka, nakrájené petrželové natě a hrubé mouky.
Mohlo by vás také zajímat, jak tvarovat nočky do polévky.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Dokonalé květákové placičky: Na povrchu jsou krásně křupavé, uvnitř jemné a plné chuti, důležité je správně uvařit květák
Z které mouky připravit noky a čím je ochutit. Vyzkoušejte tipy na báječnou polévku
Jak na perfektní vývar s krupicovými nočky: Šéfkuchař hotelu Pupp prozradil trik, který fantasticky pozvedne chuť jídla
Komentáře