Kterou použít mouku na kynuté přílohové knedlíky, aby byly lehké jako obláček? Ne každý používá tu nejvhodnější mouku
Výběr mouky při vaření a pečení je důležitý krok a rozhoduje o tom, zda jídlo splní naše očekávání. Jakou mouku vybrat, když připravujeme kynuté přílohové knedlíky?
Kynuté houskové knedlíky lze připravit v principu z jakékoli mouky. Musíme ale počítat s tím, že naše volba ovlivní, jaké bude mít hotový knedlík výsledné vlastnosti.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Mouka na kynuté knedlíky
Často najdeme recepty na knedlíky z polohrubé mouky. Pokud je ale chceme mít opravdu lehké, měkké a nadýchané s jemnými póry, měli bychom vždy sáhnout po mouce hrubé. S výsledkem budeme určitě spokojeni.
Jak připravit houskové knedlíky s práškem do pečiva, je popsáno v našem dalším článku.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Chléb a pivo byly základními potravinami starověkého Egypta. Do hrobek zemřelým se dávalo tisíc bochníků a pivo popíjely i děti
Jak udělat houskové knedlíky s práškem do pečiva? Podle rychlého, snadného a spolehlivého receptu se vždycky povedou
Víte, jaký je rozdíl mezi moukami a na co je nejlépe použít?
Komentáře