Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Japonské lívanečky jsou tak nadýchané jako čerstvě upečený dortík, nebudete věřit svým očím. Stačí se do nich jenom zakousnout a vykouzlí vám úsměv na tváři. Jak lépe nastartovat den, než pomocí těchto dokonalých obláčků? Podle našeho jednoduchého postupu ve videu je zvládne každý.

Patříte mezi zastánce přesvědčení, že ráno dělá den? Začněte ho sladkou snídaní, která vám dodá energii na celé dopoledne. Připravte si s námi dokonale nadýchané japonské lívanečky a už nikdy nebudete chtít jiné. Jsou nadýchané jako peříčko a jejich lahodná chuť vás nadchne, přitom jejich příprava je velmi snadná. 

Jak si připravit japonské lívanečky

Vyzkoušejte chuť Japonska s námi:

  1. Na těsto budete potřebovat žloutky, mléko a kypřící prášek. Všechny ingredience pořádně zamíchejte.
  2. Přidejte hladkou mouku a vypracujte krásně hladké těsto, do kterého opatrně vmíchejte vyšlehané bílky s cukrem.
  3. Na pánvi rozpalte olej, nalévejte těsto na lívance, přiklopte, pak přidejte druhou vrstvu lívanců a opět přiklopte pokličkou. 
  4. Můžete doplnit ovocem a moučkovým cukrem nebo javorových sirupem. 

Můžete nám napsat do komentáře, jak se vám japonské lívanečky povedly. Celý recept najdete zde: Japonské nadýchané lívance recept - TopRecepty.cz 

Přejeme vám dobrou chuť.

 

 

Komentáře

Další tipy a triky