Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co by to bylo za moučník bez sladké kakaové polevy, která krásně voní po rumu. Připravte si s námi výbornou kakaovou polevu, která dovede váš oblíbený moučník nebo dezert k dokonalosti.

Nemáte doma zrovna po ruce čokoládu na vaření, kterou byste dozdobili váš oblíbený moučník? Nezoufejte, máme pro vás skvělý návod, jak snadno a rychle připravit oblíbenou čokoládovou polevu, která bude krásně jemná a voňavá. Její příprava vám zabere jen pár minut a výsledek bude dokonalý. Nevěříte? Pak si ji pojďte s námi připravit.

Jak připravit kakaovou polevu

Na její přípravu budete potřebovat jen máslo, cukr moučka, kakao a rum.

  1. Nejdříve si rozpusťte 100 g másla, které poté nechte chvíli vychladnout.
  2. Pak přidejte 200 g moučkového cukru, 4 lžíce kakaa a 4 lžíce rumu.
  3. Vymíchejte na hladkou polevu. 
  4. Upečenou buchtu či dezert ihned polijte připravenou polevou a nechte vychladnout.  

Úspěch je předem zaručen. Přejeme dobrou chuť.

Podělte se s námi do komentáře pod článkem o to, jak se vám příprava kakaové polevy povedla. 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky