Křupavé brambory: Videonávod na přípravu přílohy, která nemá obdoby
Pečené brambory jsou o něco složitější než ty vařené, ale ani tak se nejedná o nic obtížného. Odměnou za trochu delší přípravu je vynikající úprava s křupavou kůrkou, která se dá využít i samostatně, nejen jako příloha.
Brambory jsou oblíbená příloha v jakékoli podobě. Pokud je opečete a doplníte vhodnými surovinami, například bylinkami, tvarohem nebo máslem, stane se z nich úplná lahůdka. Tyto brambory, které připravíte podle videonávodu, jsou výborné i samotné.
Jak na přípravu pečených brambor
Je to snadné a rychlé, zvládne to i začátečník.
- Do hrnce nalijte vodu, vložte do ní oloupané brambory a osolte. Brambory uvařte doměkka.
- Uvařené brambory ještě jednou osolte, opepřete je a přidejte koření.
- Krouživými pohyby miskou nebo hrncem docílíte toho, že se brambory krásně obalí vším kořením.
- Poté přidejte sádlo a smažte v něm brambory dozlatova, dokud nemají krustu.
Křupavých brambor se jen tak nepřejíte, jsou vynikající.
Komentáře