Křupavý kořeněný hermelín: Podle videonávodu tuto pochoutku zvládne každý
Příprava křupavého kořeněného hermelínu je velmi snadná a suroviny jsou potřeba jen dvě. Jedná se tedy o zcela ideální recept, který nezabere moc času ani nevyžaduje dlouhé přípravy, zato s ním jistě zabodujete.
Hermelín je oblíbený plísňový sýr, který v ledničce téměř nikdy nechybí. Nějaké to koření má doma také každý, takže příprava křupavého kořeněného hermelínu je úplná hračka. Navíc můžete použít více druhů koření, a tedy nabídnout návštěvě více druhů této slané dobroty.
Jak na křupavý kořeněný hermelín
Je to skutečně snadné a rychlé.
- Hermelín nakrájejte na menší kousky a ty vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem.
- Kousky hermelínu okořeňte, můžete použít i více druhů koření (např. kmín nebo grilovací koření).
- Dejte péct dozlatova a potom kousky hermelínu sloupněte z pečicího papíru.
Je téměř jisté, že budete brzy chystat další plech.
Komentáře