Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Příprava křupavého kořeněného hermelínu je velmi snadná a suroviny jsou potřeba jen dvě. Jedná se tedy o zcela ideální recept, který nezabere moc času ani nevyžaduje dlouhé přípravy, zato s ním jistě zabodujete.

Hermelín je oblíbený plísňový sýr, který v ledničce téměř nikdy nechybí. Nějaké to koření má doma také každý, takže příprava křupavého kořeněného hermelínu je úplná hračka. Navíc můžete použít více druhů koření, a tedy nabídnout návštěvě více druhů této slané dobroty.

Jak na křupavý kořeněný hermelín

Je to skutečně snadné a rychlé.

  1. Hermelín nakrájejte na menší kousky a ty vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem.
  2. Kousky hermelínu okořeňte, můžete použít i více druhů koření (např. kmín nebo grilovací koření).
  3. Dejte péct dozlatova a potom kousky hermelínu sloupněte z pečicího papíru.

Je téměř jisté, že budete brzy chystat další plech.

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky