Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Na jaké pánvi smažit bramboráky? Správná volba je důležitější, než by se mohlo zdát
Zdroj: Toprecepty, Mika59

Na jaké pánvi smažit bramboráky? Dnešní doba nám dopřává celou řadu vymožeností, včetně mnoha druhů pánví z různých materiálů. Která z nich je ale nejlepší volbou pro bramboráky dokonale křupavé a propečené?

Domácí bramboráky vonící majoránkou a česnekem - co víc si přát? Snad jen to, aby byly pořádně křupavé. Toho docílíme nejen výběrem správného tuku, tajemství tkví také v použití správné pánve. Pojďme se na to společně podívat.

Jakou pánev použít na bramboráky

Odložte často používané teflonové pánve, s nerezovými to teprve bude stát za to.

Z nerezové pánve budou bramboráky krásně propečené a křupavé. Sádlo pánev změní na nepřilnavou a dodá bramborákům skvělou chuť. Vyzkoušet to můžete na bramborácích podle našeho videoreceptu. Přejeme dobrou chuť.

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky