Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

V sezóně cuket jsou pečené a plněné cukety oblíbeným obědem. Zároveň hezky vypadají na talíři a s bramborovou kaší jsou skvělé. Náplně mohou být masité i bezmasé. Záleží na našich zásobách a chutích.

Ideální k plnění jsou středně velké cukety, štíhlé a dlouhé do 25 cm.  Moc hezky vypadají také kulaté cukety. Stačí je vydlabat, naplnit a upéct doměkka. Vydlabané vnitřky použijeme do náplně nebo je využijeme i jinak.

Čím naplnit cukety

Náplně přizpůsobíme své chuti a zásobám. Možností je více.

Inspirací vám může být i videorecept na cuketu plněnou masem a sýrem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky