Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejen vtipné nebo dojemné video se může stát hitem. Virální může být i recept, v tomto případě návod na čokoládu, která je uvnitř chlupatá. Skrývá se uvnitř anděl i s křídly? To zjistíte, když si vyrobíte chlupatou andělskou čokoládu.

Není potřeba podléhat každému trendu, na druhou stranu proč nevyzkoušet něco, co frčí a ostatní to chválí. Po dubajské čokoládě je tu čokoláda andělská neboli chlupatá. Není pro každého, ale každopádně je zajímavá.

Jak na andělskou čokoládu

Stačí sehnat vlákna Pişmaniye, další suroviny na výrobu andělské čokolády a formu na výrobu čokolády.

  1. Ve vodní lázni rozpusťte bílou čokoládu. Trochou rozpuštěné čokolády udělejte několik cákanců do formy na čokoládu.
  2. Zbytek bílé čokolády obarvěte růžovým olejovým barvivem.
  3. Růžovou čokoládou vylejte dno formy na čokoládu a dejte ji vychladit do ledničky.
  4. Po ztuhnutí nalijte na růžovou čokoládu pistáciový krém. Posypte lyofilizovanými malinami.
  5. Nyní navrstvěte vanilková a granátovojablková vlákna Pişmaniye. Jde o tureckou obdobu cukrové vaty.
  6. Na vlákna znovu nasypte lyofilizované maliny a nalijte pistáciový krém.
  7. Nakonec navrstvěte zbytek růžové čokolády a dejte vychladit.

Oslnil vás tento trend stejně jako dubajská čokoláda?

Komentáře

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli