Karbanátky pěkně dozlatova v horkovzdušné fritéze. Videonávod poradí, jak na to
Horkovzdušná fritéza je šikovný pomocník, který je čím dál oblíbenější. Stačí trocha oleje a z karbanátků v trojobale i bez něj je krásné, dozlatova opečené masové potěšení chuťových pohárků.
Masové karbanátky jsou šťavnaté a dobře se koušou, pokud to nepřeženeme s dobou jejich smažení či pečení. Výsledek může být ještě lepší, pokud je osmažíte v horkovzdušné fritéze, kde nehrozí, že budou příliš mastné.
Jak připravit karbanátky v horkovzdušné fritéze
Připravte si masovou či jinou karbanátkovou směs a olej.
- Z připravené směsi vytvarujte rukama placky.
- Všechny placky obalte v trojobalu, tedy v mouce, vejci a strouhance. Trojobal ale není nutný.
- Do horkovzdušné trouby položte pečicí papír a vyskládejte na něj připravené karbanátky.
- Karbanátky potřete olejem, stačí malým množstvím. Bez oleje nebudou karbanátky opečené dozlatova.
- Karbanátky nezapomeňte v průběhu smažení otočit.
Neznáme nikoho, kdo by šťavnaté karbanátky neměl rád.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře