Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Horkovzdušná fritéza je šikovný pomocník, který je čím dál oblíbenější. Stačí trocha oleje a z karbanátků v trojobale i bez něj je krásné, dozlatova opečené masové potěšení chuťových pohárků.

Masové karbanátky jsou šťavnaté a dobře se koušou, pokud to nepřeženeme s dobou jejich smažení či pečení. Výsledek může být ještě lepší, pokud je osmažíte v horkovzdušné fritéze, kde nehrozí, že budou příliš mastné.

Jak připravit karbanátky v horkovzdušné fritéze

Připravte si masovou či jinou karbanátkovou směs a olej.
  1. Z připravené směsi vytvarujte rukama placky.
  2. Všechny placky obalte v trojobalu, tedy v mouce, vejci a strouhance. Trojobal ale není nutný.
  3. Do horkovzdušné trouby položte pečicí papír a vyskládejte na něj připravené karbanátky.
  4. Karbanátky potřete olejem, stačí malým množstvím. Bez oleje nebudou karbanátky opečené dozlatova.
  5. Karbanátky nezapomeňte v průběhu smažení otočit.

Neznáme nikoho, kdo by šťavnaté karbanátky neměl rád.

Komentáře

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli