Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Horkovzdušná fritéza je současný hit mezi kuchyňskými spotřebiči. Zabere poměrně málo místa, spotřebuje méně energie, jídlo v ní připravené je zdravější a příprava pokrmů rychlejší. Obsluha je navíc velmi snadná.

To, že smažená jídla nejsou příliš zdravá, se všeobecně ví. Přesto jsou ale velmi oblíbená. Naštěstí existuje možnost, jak smažit zdravěji – pořídit si horkovzdušnou fritézu, která usmaží cokoli, ale s minimem oleje.

Jak pracovat s horkovzdušnou fritézou

Až vyberete a koupíte tu pravou, postupujte podle videonávodu.

  1. Vysuňte nádobu na fritování a vložte do ní pečicí papír.
  2. Na pečicí papír rozložte potraviny, které chcete ve fritéze tepelně zpracovat. Jednotlivé kusy by se neměly dotýkat.
  3. Suroviny potřete trochou oleje nebo je postříkejte olejem ve spreji.
  4. Nádobu zasuňte a podle návodu vyberte vhodný program.
  5. V průběhu je dobré suroviny alespoň jednou obrátit, aby se opekly ze všech stran rovnoměrně.

S horkovzdušnou fritézou se dá doslova čarovat.

Komentáře

Další tipy a triky