Horkovzdušná fritéza je hit. Videonávod ukáže, jak ji ovládat
Horkovzdušná fritéza je současný hit mezi kuchyňskými spotřebiči. Zabere poměrně málo místa, spotřebuje méně energie, jídlo v ní připravené je zdravější a příprava pokrmů rychlejší. Obsluha je navíc velmi snadná.
To, že smažená jídla nejsou příliš zdravá, se všeobecně ví. Přesto jsou ale velmi oblíbená. Naštěstí existuje možnost, jak smažit zdravěji – pořídit si horkovzdušnou fritézu, která usmaží cokoli, ale s minimem oleje.
Jak pracovat s horkovzdušnou fritézou
Až vyberete a koupíte tu pravou, postupujte podle videonávodu.
- Vysuňte nádobu na fritování a vložte do ní pečicí papír.
- Na pečicí papír rozložte potraviny, které chcete ve fritéze tepelně zpracovat. Jednotlivé kusy by se neměly dotýkat.
- Suroviny potřete trochou oleje nebo je postříkejte olejem ve spreji.
- Nádobu zasuňte a podle návodu vyberte vhodný program.
- V průběhu je dobré suroviny alespoň jednou obrátit, aby se opekly ze všech stran rovnoměrně.
S horkovzdušnou fritézou se dá doslova čarovat.
Komentáře