Jak upéct nejlepší žemlovku, která chutná jako od babičky. Jednoduché, levné a rychlé jídlo z jednoho pekáče
Žemlovka je na přípravu snadné jídlo, kterým potěšíme dospělé i děti. Nejspíš se nám u ní vybaví vzpomínky na dětství a na oblíbená jídla od babičky. Uvnitř je vláčná a na povrchu zapečená do zlatova. Voní jablky, vanilkou a skořicí.
Jednoduché a rychlé jídlo
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Různé varianty a vylepšené recepty
Místo rohlíků využijeme i veku nebo vánočku. Každá rodina má oblíbený recept - vylepšený nebo naopak velmi jednoduchý a dietní. Do "luxusních" žemlovek patří tvaroh, pudink, zakysaná smetana nebo sněhová vrstva. Kromě jablek se dá použít i jiné ovoce.
Základní suroviny na žemlovku
Jednoduchá příprava
Jednotlivé vrstvy žemlovky
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 8 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 8 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 11 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 11 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 11 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 17 hodinami
Komentáře