Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Příprava nekynutých mini langošů zabere jen pár minut a výsledkem jsou rozkošné langošíky, které se chuťově vyrovnají těm klasickým. Jakmile je dáte na stůl, jistě se strhne mela, kdo tuhle roztomilost ochutná jako první.

K přípravě nekynutých mini langošů potřebujete jen několik surovin, navíc takových, které máte obvykle doma. Potom už stačí jen trocha toho hnětení a smažení a výsledná dobrota je na světě.

Jak na nekynuté mini langoše

Mini langoše jsou rychlé, ani nestačíte zaúpět hlady.

  1. Smíchejte bílý jogurt, hladkou mouku, sůl a kypřicí prášek, rukama vypracujte hladké těsto.
  2. Těsto rozválejte a vykrajujte z něj vykrajovátkem nebo třeba skleničkou kolečka.
  3. Kolečka smažte dozlatova na rozpáleném oleji z obou stran.
  4. Nechte okapat olej a poté langoše dochuťte dle své chuti – česnekovou pastou, kečupem, strouhaným sýrem či majonézou.

Tak co, chutnají jako v létě u vody?

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky