Ochutnejte mini langoše. Jsou nekynuté a s videonávodem úplně snadné
Příprava nekynutých mini langošů zabere jen pár minut a výsledkem jsou rozkošné langošíky, které se chuťově vyrovnají těm klasickým. Jakmile je dáte na stůl, jistě se strhne mela, kdo tuhle roztomilost ochutná jako první.
K přípravě nekynutých mini langošů potřebujete jen několik surovin, navíc takových, které máte obvykle doma. Potom už stačí jen trocha toho hnětení a smažení a výsledná dobrota je na světě.
Jak na nekynuté mini langoše
Mini langoše jsou rychlé, ani nestačíte zaúpět hlady.
- Smíchejte bílý jogurt, hladkou mouku, sůl a kypřicí prášek, rukama vypracujte hladké těsto.
- Těsto rozválejte a vykrajujte z něj vykrajovátkem nebo třeba skleničkou kolečka.
- Kolečka smažte dozlatova na rozpáleném oleji z obou stran.
- Nechte okapat olej a poté langoše dochuťte dle své chuti – česnekovou pastou, kečupem, strouhaným sýrem či majonézou.
Tak co, chutnají jako v létě u vody?
Komentáře