Jak připravit nepečené BeBe řezy. Vynikající zákusek zvládnete během chvilky
Nepečené zákusky se těší stále větší oblibě. Jejich příprava je jednoduchá a pro svou vynikající chuť ze stolu mizí jako první. Jako základ se často používají BeBe sušenky. Stejně tak poslouží i sušenky Lotus, obyčejné piškoty nebo dortové oplatky.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Tipy na krém na nepečené zákusky
Pro přípravu krému do nepečených zákusků využijte např. pudink, tvaroh, Mascarpone či smetanu. Inspirací na přípravu krémů mohou být následující tipy:
- Smíchejte zakysanou smetanu, tvaroh, cukr, vanilkový cukr a ztužovač. Vše vyšlehejte v jemný krém.
- Utřete tvaroh, máslo, cukr a vanilkový cukr do lahodného krému.
- Umixujte Mascarpone, šlehačku, ztužovač a cukr.
- Čerstvě uvařený hustý pudink umixujte s vanilkovými lipánky a vzniklý krém ještě za tepla vrstvěte mezi sušenky.
- Pudinkový krém vyšlehejte z másla, vanilkového cukru, vychladlého hustého pudinku a zakysané smetany. Pro vůni lze přidat rum.
Jako horní vrstvu zákusku můžete použít krém z dotuha vyšlehané šlehačky, zakysané smetany a vanilkového cukru.
Dozdobení nepečených zákusků
- nastrouhanou čokoládu,
- čokoládovou polevu,
- rozmixovanou směs ořechů a perníčků nebo sušenek,
- šlehačku,
- ovoce - obzvláště hezky vypadají bobuloviny jako maliny, borůvky, ostružiny, jahody a rybíz,
- cukrářské zdobení.
Hotový zákusek dejte odležet do lednice na nejméně dvě hodiny. Nejlépe ale až do druhého dne. Sušenky změknou a jednotlivé chutě se propojí.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit krém z mascarpone? Chutná luxusně a hodí se do náplní i pohárů
Jak připravit úžasnou čokoládovou polevu? Není to tak složité, jak se zdá. Vyzkoušejte ji podle názorného videa
Lotus sušenky jsou skvělým základem moučníků. Poradíme, jak z nich připravit rychlý sušenkový řez
Komentáře