Jak připravit nepečené dezerty s rybízem. Nejlepší recepty na dobroty, které nás příjemně osvěží během horkých letních dnů
Nepečené dezerty jsou velmi oblíbené. Sice jsou většinou jednoduché i rychlé na přípravu a poradí si s nimi i začátečník, ale přitom skvěle chutnají a jsou lákavé na pohled. Náš receptář poradí ty nejchutnější nepečené dobroty.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Z čeho připravit chutný krém
Na nepečené dobroty se bude hodit chutný krém, jehož základem může být jogurt, zakysaná smetana, šlehačka i tvaroh. Záleží na nás, čemu dáme přednost. Podle některých receptů přidáváme želatinový ztužovač nebo jiné přípravky s podobnými účinky (např. agar).
Čím proložit nepečený dezert
Lákavé pohoštění pro návštěvu
Jaký použít rybíz
Vkusně a lákavě připravené nepečené dobroty nám přijdou k chuti vždy, ale během léta úplně nejvíce. Jsou jemné a osvěžující, často plné osvěžujícího ovoce. Nejlepší jsou dobře vychlazené a ozdobené nejen atraktivním ovocem, ale i lístky meduňky nebo máty.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Meduňka výrazně voní po citronech. V kuchyni se uplatní do nápojů a dezertů, je vhodná do čaje pro klidný spánek
7 nejlepších receptů na jahodové nepečené dezerty. Využijme sezonu jahod naplno
7 nejlepších nepečených dezertů ke slavnostním příležitostem. Jak je připravit podle osvědčených receptů
Komentáře