Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Připravte si s námi dokonalé svěží nepečené mandarinkové řezy, které budou připravené rychlostí blesku. Řezy krásně osvěží, příjemně zasytí a díky minimálnímu množství cukru se skvěle hodí i jako lehká svačinka.

Vyhledáváte sladké dezerty, které jsou lehké, jednoduché na přípravu, zároveň vás příjemně zasytí a dokonale osvěží? Pak je tento osvěžující mandarinkový řez plný tvarohu, smetany a ovoce přímo pro vás. Stačí ho jen nechat příjemně vychladit a vychutnat si ho plnými doušky. Jeho příprava je navíc tak snadná, že se jí nemusí zaleknout ani začátečník

Mandarinkový nepečený řez

Na jeho přípravu budete potřebovat: Sušenky, tvaroh, zakysanou smetanu, smetanu ke šlehání, cukr, kapku vanilky a konzervované mandarinky.

  1. Nejdříve si vyskládejte mísu sušenkami.
  2. Poté si připravte krém smícháním tvarohu, zakysané smetany a smetany ke šlehání, cukru, vanilky nebo vanilkového extraktu.
  3. Tuto směs krásně vyšlehejte do krému.
  4. Na připravené sušenky vytvořte vrstvu z třetiny krému.
  5. Sceďte konzervované mandarinky a vyskládejte je na vrstvu krému.
  6. Následně vytvořte druhou vrstvu krému, na kterou naskládáte další vrstvu sušenek.
  7. Poslední vrstvou krému řezy krásně uzavřete.
  8. Dejte do lednice vychladit.
  9. Po pár hodinách vytáhněte a připravte si čokoládovou polevu, kterou rovnoměrně rozetřete na řez.
  10. Na závěr ještě posypte kousky mandarinek a nechte uležet v lednici.
  11. Za hodinu můžete servírovat.

Podívejte se na kompletní znění receptu na nepečené mandarinkové řezy

Určitě si už pochutnáváte na tomhle skvělém dezertu, ke kterému by dokonale sedla ledová káva. Opravdoví milovníci sladkého si svou ledovou kávu mohou ještě vylepšit kopečkem zmrzliny

Pokud máte nějaké další rady a tipy k přípravě mandarinkového řezu, napište nám je do komentáře pod článkem.
Přejeme dobrou chuť.

 

Další tipy a triky