Nepečený Lotus cheesecake jen z několika ingrediencí: Mrkněte na videonávod
Patříte mezi milovníky oblíbených karamelových Lotus sušenek? Pak byste z nich rozhodně měli vyzkoušet nějaký dezert, který vám polechtá vaše chuťové buňky. A pokud se vám nechce nic složitého vymýšlet, máme pro vás videonávod na lahodný Lotus cheesecake.
Lotus sušenky se s velkou oblibou přidávají jako sladká tečka ke kávě, ale jejich využití je o dost širší. Mají lahodnou karamelovou chuť a jsou perfektně křehké, takže se najde jen málokdo, kdo by je nemiloval. Pokud jste také fanouškem Lotus sušenek, zkuste si z nich s námi připravit vynikající cheesecake.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit Lotus cheesecake?
Lotus cheesecake připravíme za chvíli, a to jen z několika ingrediencí.
- Nachystáme si Lotus sušenky a rozdrtíme je pomocí mixéru, nebo ručně. Zalijeme je rozpuštěným máslem a promícháme. Směs přemístíme do dortové formy a utlačíme na dno, čímž vytvoříme korpus.
- Do mísy dáme mascarpone, krémový sýr, smetanu a Lotus krém. Všechny ingredience následně vyšleháme do nadýchaného krému. Naneseme na korpus a necháme několik hodin vychladnout v lednici.
- Na závěr pak celý cheesecake polijeme rozehřátým Lotus krémem a ozdobíme rozdrcenými, případně ještě celými Lotus sušenkami.
Co dalšího lze připravit z Lotus sušenek?
Z Lotus sušenek se dají kromě cheesecaku připravit i další skvělé recepty. Zamilujete si třeba nepečené Lotus kuličky, řezy, dortíčky, muffiny nebo sušenky.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Komentáře