Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuskus je oblíbenou surovinou moderních hospodyněk. V polévkách si ho zamilujete
Zdroj: Toprecepty

Kuskus milují ti, kdo mají málo času na vaření. Skvěle se hodí jako rychlá příloha. Příprava zabere jen několik minut a když k němu přidáme zeleninu a sýr, můžeme během chvilky chystat na stůl. Ochutnali jste ho už jako zavářku do polévek? Doporučujeme vyzkoušet.

Kuskus není potřeba vařit, stačí ho zalít horkou vodou nebo vývarem a po chvíli lehce načechrat vidličkou. Dá se použít nasladko i naslano. Můžeme ho smíchat s tepelně upravenou zeleninou, osmaženými žampiony a na talířích posypat strouhaným sýrem.

Jak používat kuskus do polévek

Jsou i jiné zavářky do polévek, které nevyžadují mnoho času k vaření, přesto doporučujeme kuskus vyzkoušet. Nejspíš si vás brzy získá.

Máte ještě další tipy na využití kuskusu v polévkách? Napište nám do komentáře.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky