Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Linecké cukroví, stejně jako slepované nebo skládanky, se připravuje ze sladkého máslového těsta. Po upečení je křehké, proto se musí nechat odležet. Cukroví je pak příjemně vláčné a jemné, zvlášť když se promaže marmeládou.

Těsto na linecké cukroví musí být dobře zpracované. Mnoho lidí dělá při použití robota chybu - zdá se jim, že už pracoval dlouho a těsto musí být kvalitně promíchané - pokud však dělá cucky, drobí se nebo maže, rozhodně hotové není.

Proč je linecké cukroví tvrdé

Měli bychom používat osvědčené recepty a nedávkovat suroviny podle oka:

Pokud jste začátečník a s pečením teprve začínáte, možná vám naše video poradí, jak na výborné linecké cukroví:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky