Rychlá buchta Margot má dokonalou chuť. Jednoduchý postup ukáže videonávod
Máte rádi tyčinku Margot? Tak v tom případě si s námi pojďte připravit dokonalou buchtu z Margot tyčinek, která je velmi jednoduchá a má naprosto skvělou chuť. Její přípravy se nemusí zaleknout ani začátečník.
Dokonalé spojení lahodného kokosu, rumu a čokoládové polevy - tak to je velmi známá tyčinka Margot, které jen tak někdo neodolá. Pokud se její chuti nemůžete nabažit, připravte si s námi opravdu skvělou buchtu Margot, která je navíc během chvilky připravená. Podle našeho videonávodu ji určitě zvládnete připravit a na výsledku si opravdu pochutnáte.
Mohlo by vás zajímat
Příprava Margot buchty
Na přípravu budete potřebovat Margot tyčinky, polohrubou mouku, smetanu ke šlehání, mléko, kypřicí prášek, cukr a mléčnou čokoládu.
- Nejdříve si rozmixujte Margotky.
- Následně 3/4 smíchejte se zbytkem surovin.
- Vypracujte v hladké těsto.
- Zpracované těsto vložte do pečicí mísy, kterou vyložíte papírem na pečení.
- Dejte péct na 30 minut.
- Upečenou buchtu nechte vychladnout.
- Mezitím si připravte polevu z mléčné čokolády a trochy mléka.
- Buchtu polijte připravenou polevou a posypte zbylými kousky rozdrcené Margot tyčinky.
Podívejte se na kompletní znění receptu na rychlou buchtu Margot.
Doufáme, že jste si opravdu pochutnali. Oblíbenou tyčinku můžete použít i na přípravu bábovky, která je díky tyčince Margot také povedená.
Do komentáře pod článek nám dejte vědět, jak se vám rychlá buchta povedla. Za vaši odezvu budeme velmi rádi.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Jak upéct bábovku, která se pokaždé povede? Do té naší potřebujete tyčinku Margot
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Komentáře