Rychlá pizza z tortilly výborně chutná a navíc je zdravější. Jak na ni? Názorné video vám poradí
Dostali jste chuť na pizzu, ale nechce se vám zrovna zdlouhavě připravovat těsto? Pak stačí, když si připravíte tortilly a k nim oblíbené ingredience na pizzu. Nejen, že bude takto připravená pizza chutná, ale také velmi rychle připravená a navíc zdravější.
Kdo by nemiloval pizzu. Jenže příprava těsta bývá často zdlouhavá a ne vždy se nám chce na jídlo tak dlouho čekat. Pokud je to právě váš případ, pak stačí, když si připravíte tortilly (zda zvolíte klasické nebo celozrnné, to necháme na vás) a oblíbené ingredience a během pár minut máte na stole vynikající pizzu.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit pizzu z tortilly?
Pojďme se společně podívat, jak připravit pizzu z tortilly v několika krocích.
- Připravte si dvě tortilly, šunku, sýr, rajčatovou omáčku (případně protlak či kečup), koření na pizzu a další oblíbené suroviny. Ve videu jsou navíc použita rajčata a čerstvá bazalka.
- Na první tortillu naskládejte šunku a sýr. Položte na ni druhou tortillu, pomažte ji rajčatovou omáčkou, posypte kořením (oregano, bazalka) a nastrouhaným sýrem a naskládejte vše, co máte rádi.
- Pečte na 200 °C cca 15 minut. Po upečení můžete ozdobit čerstvou bazalkou.
@zivotslusy Ňaaaaam 🤤 Pojď zkusit tuhle ne-pizzu 🍕 😍 Stačí ti dvě tortilly, šunka, sýr, protlak a nějaké koření. No pak pečeš na 200 stupňů cca 15 minut 👌🏻 #rychlyrecept #zdravyrecept #fitrecepty #zdraverecepty #pizza #receptnapizzu #rychlavecere #zdravyzivotnistyl #zdravyobed #zdravycech ♬ původní zvuk - Lusy
Pizzu lze připravit hned z několika různých těst. Můžete vyzkoušet klasické těsto s kváskem z droždí, rychlovku z listového těsta nebo zdravější cuketovou pizzu.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Tortilla na 3 způsoby a do 30 minut: Výtečná je s kuřetem, jako wrap "co dům dal" nebo i se šunkou a sýrem
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Ryzec je považován za krále mezi houbami. Jedna z nejlepších hub vyniká svou chutí a je skvělá na kmíně i na kyselo
Komentáře
18. 2. 2024 11:52
16. 2. 2024 12:05
14. 9. 2023 07:43
20. 8. 2023 06:42