Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slané pečivo je dokonalé a rychlé pohoštění pro rodinu i přátele, nejčastěji pečeme z kynutého či listového těsta. Pečivo můžeme podávat samostatně nebo s náplní ze slaniny, mletého masa či zeleniny. Poradíme nejoblíbenější recepty na slané pečivo.

Domácí pečivo z kynutého těsta při pečení provoní náš domov, odměnou za práci jsou pro nás báječně nadýchané dobroty s křupavou kůrkou. Doma si tak snadno připravíme rohlíky, bagetky, křupavý chleba nebo drobné preclíky či tyčinky.

Křupavé rohlíky a bagetky

Kdo by nemiloval k ranní snídani křupavé rohlíky upečené dozlatova. Tuto pochoutku si můžeme jednoduše upéct i doma. Podobně výtečně chutnají také francouzské bagety, které jsou uvnitř vláčné a na povrchu dokonale vypečené.

Jednoduchý a křupavý chléb

Nemusíme být mistři pekaři, abychom zvládli upéct domácí křupavý chleba. Inspirujte se jednoduchými recepty na lahodný chléb, který lze obohatit o voňavý kmín, karamelizovanou cibulku nebo různá semínka.

Drobné slané pečivo

V pohodlí domova snadno připravíme také drobné ochucené pečivo, které je báječným rychlým občerstvením. Můžeme připravit křupavé preclíky se škvarky nebo nadýchané plněné croissanty či slané tyčinky z listového těsta.

Pojďte si připravit podle tohoto videoreceptu výtečný toastový chleba, který můžeme opražit dokřupava či zapéct v toastovači se šunkou a sýrem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky