Slaný koláč z pánve je velmi chutný a snadný. Podívejte se na náš videonávod
Patříte mezi milovníky slaných koláčů? Pak tu pro vás máme jeden, na který se vám budou sbíhat sliny. Připravte si s námi dokonalý slaný bramborový koláč, který bude hotový velmi snadno a rychle na pánvi.
Máte rádi jednoduché, chutné a rychlé pokrmy, na které vám stačí jen pár základních surovin a přesto mají dokonalou chuť? Pak si s námi zkuste připravit tento lahodný slaný koláč z bramborového těsta, který svou chutí připomíná oblíbený bramborák. Jeho přípravu zvládne i úplný začátečník a během pár minut vykouzlíte chutnou svačinku nebo večeři.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit slaný koláč
Na jeho přípravu budete potřebovat: Brambory, vejce, petrželku, sýr a koření.
- Nejprve si na hrubém struhadle nastrouhejte brambory.
- Přidejte vejce a nasekanou petržel.
- Dochuťte solí a pepřem podle vlastní chuti.
- Na pánvi si rozehřejte olej a doprostřed rozprostřete první vrstvu směsi.
- Jakmile máte první vrstvu opečenou, přidejte plátky sýru.
- Na tyto plátky pak rozložte druhou vrstvu bramborového těsta.
- Nechte chvíli osmažit.
- Poté pomocí triku s talířkem obraťte a osmažte z druhé strany.
- Restujte přibližně 10 minut.
- Výsledkem je krásně křupavý bramborový koláč, který můžete ještě posypat sýrem.
Podívejte se na kompletní znění receptu na slaný bramborový koláč z pánve.
Pánev je opravdový pomocník v kuchyni, díky kterému můžete připravit vaše oblíbené pokrmy snadno a rychle. Pokud máte rádi sladké křupavé snídaně, můžete si na pánvi připravit i oblíbenou granolu.
Do komentáře pod článek nám dejte vědět, jak vám slaný koláč chutnal. Za vaši zpětnou vazbu budeme rádi.
Komentáře