Den kroket
Přílohy z brambor patří u nás mezi ty nejoblíbenější. U hodně lidí vedou hranolky, ale je také plno těch, kteří nedají dopustit na krokety. S… Více o významném dni
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lahodné a křupavé smažené sýrové kuličky jsou velmi jednoduché a rychlé na přípravu, obvykle nám k tomu postačí pouze dvě ingredience. Hotové kuličky můžeme podávat s oblíbeným dipem nebo jako přílohu k bramborové kaši.
Rychlá chutná a velmi jednoduchá "jednohubka", tak to jsou lahodné smažené sýrové kuličky, které si můžete vychutnat jen tak, s vašim oblíbeným dipem, nebo je použít jako skvělou přílohu k obědu či večeři. K jejich přípravě vám budou stačit pouhé dvě ingredience a výsledek vás velmi mile potěší.
Kalendář Celý kalendář
Přílohy z brambor patří u nás mezi ty nejoblíbenější. U hodně lidí vedou hranolky, ale je také plno těch, kteří nedají dopustit na krokety. S… Více o významném dni
Na přípravu kuliček budete potřebovat: 3 bílky, 250 g eidamu 30%, olej na smažení. Na přípravu dipu: 1 zakysaná smetana, 1 stroužek česneku, bylinky dle chuti sůl a pepř.
Máme pro vás pár dalších tipů na smažené křupavé pochoutky:
Smetanová omáčka z pečených paprik se výtečně hodí k těstovinám. Překvapí jednoduchou přípravou a jemnou chutí
Účastnice Hell's Kitchen Sierra přiznala, kdy je v kuchyni nejistá a jaká jídla neumí vařit: Musím se to naučit, to vím, říká
Jak si ulehčit smažení koblih? Pečicí papír zajistí jejich nadýchanost i krásný tvar
Komentáře