Uctěte návštěvu spirálami z párků a těsta. Podle videonávodu budou hned hotové
K pohoštění návštěvy, ale třeba i na večer ke sledování filmů se hodí něco menšího na zub. Zajímavým tipem můžou být tyto spirály z párku, tedy jakýsi masový špíz. Kromě těsta je můžete vylepšit kečupem, hořčicí či tatarkou, ale i bylinkami nebo cibulí.
Párkové spirály se díky špejli dobře konzumují, můžete je totiž okusovat a nepotřísnit si ruce omáčkami. Velkou výhodou je také jejich rychlá příprava; hotové jsou do půlhodiny i s upečením.
Jak připravit spirály z párků
Kromě potřebných surovin na spirály z párků si můžete připravit i další, na které máte právě chuť.
- Těsto na croissanty rozkrájejte na proužky široké asi 2 cm (vyjde jich asi 24) a sviňte je do provázku.
- Na špejli napíchněte minipárek, nařízněte ho do spirály a opatrně roztáhněte.
- Vezměte jeden z proužků těsta a obtočte jej kolem špejle v místě, kde je párek naříznutý.
- Spirály položte na pečicím papírem vyložený plech a potřete je rozšlehaným vejcem.
- Pečte 10 minut na 200 °C.
- Po upečení spirály dozdobte kečupem a hořčicí, přidat můžete i osmaženou cibulku a řeřichu.
Spirály z párků dobře poslouží i jako večeře.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Kinder vejce slaví 50 let a rozdává tisíce eur: Na počátku však byly pochybnosti a známá sladkost z čokolády málem nešla do prodeje
Nejlepší potraviny pro hubnutí: Aby šla kila dolů bez hladu, dejte si vejce, ananas, či tuňáka
Komentáře