7 moučníků, do kterých patří předem uvařené brambory. Moučníky jsou díky nim příjemně vláčné, kypré a chutné
Moučníky, do kterých přidáme vařené a jemně nastrouhané brambory, budou chutnat moc dobře. Oceníme, jak jsou vláčné a kypré. Vyzkoušejte třeba kobližky, bábovku, závin nebo koláčky z našeho výběru. Bramborami nastavíme dokonce i lahodný krém k naplnění řezů.
Brambory do moučníků je nejlepší uvařit den předem. Šetrné a rychlé je vaření brambor ve slupce, ideálně v páře. Po oloupání brambory nastrouháme najemno - buď na obyčejném struhadle nebo si usnadníme práci použitím lisu na brambory. Lis naplníme vařenými oloupanými bramborami, stiskneme páku a máme hotovo. Bramborové těsto pak zpracujeme co nejrychleji, protože stáním řídne.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Osvěžující poháry s mraženými borůvkami
Přidáno před 2 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 8 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 9 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 11 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit správně hustou makovou náplň. Čím ji zahustit nebo naředit na správnou hustotu. Vybírat můžeme z mnoha variant
Jak se vyhnout rozvařeným či nedovařeným bramborám?
Jak spařit rozinky horkou vodou nebo namočit do rumu. Rozinky díky jednoduchému postupu budou chutné a měkké
Komentáře